Topla in zdrava malica v pisarni ali na poti- naj postane resničnost

električna posoda za hrano

 

Si hrano prinašate s seboj v službo ali si vzamete čas za obisk gostilne, ko je na vrsti odmor za kosilo? Včasih pa tega časa enostavno ni, ga zmanjka. Dela je preveč in ne utegnemo, čeprav bi si odmor za malico morali vzeti, da sprostimo misli in da si napolnimo baterije. Vseeno je bolje pojesti malico za pisarniško mizo, kot sploh ne jesti. Stradanje ali sendvič dieta do poznih popoldanskih ur, ko končno le prispemo domov po napornem delovniku, vsekakor nista najboljša izbira. Kilogrami se kopičijo, mi pa se ne počutimo dobro. Primanjkljaja kalorij ni priporočljivo nadomeščati v drugi polovici dneva, ko se telo že umirja, ko se večina aktivnosti zaključuje in se pripravljamo na spanje. Večino energije, ki jo pridobimo v drugi polovici dneva bo telo bolj verjetno shranilo v obliki maščobnega tkiva, česar pa si nihče ne želi. Obroki naj bodo čim bolj enakomerno razporejeni čez dan, ali še bolje, držimo se pregovora, zjutraj obeduj kot kralj, za kosilo kot kmet, zvečer pa kot berač. Ko nam primanjkuje časa, radi posežemo po nezdravih prigrizkih, sendvičih, piškotih in čokoladi. V službi običajno obiščemo bližnji avtomat, ki je napolnjen s sladkarijami in sendviči.

Če razmišljate o spremembi, ste na dobri poti. Zadeva je namreč dokaj preprosto rešljiva. Enostavne in zdrave jedi si lahko pripravimo vnaprej, določena hrana je dobra ali celo boljša naslednji dan, zato nikar ne zavrzite ostankov od večerje. Hrano lahko shranite v električni posodi za hrano, ki jih je danes kar nekaj na izbiro.

 

električna posoda za hrano  innovagoods

Električna posoda za hrano od Innovagoods-a je odlična izbira za tiste, ki jeste v pisarni in vam primanjkuje časa za odhod v menzo ali pa nimate primernega prostora, kjer bi si lahko od doma prinesen obrok pogreli ali pa ni na izbiro mikrovalovke. Izbira električne posode je obenem tudi zelo varčna izbira, saj boste z nošenjem hrane od doma prihranili veliko denarja. Cene sestavin so močno poskočile, kar je povzročilo tudi dvig cen obrokov v gostilnah. Na mesečni ravni se prav gotovo pozna in lahko na tak način prihranimo kar lep kupček denarja. Hrana, ki jo boste prinesli od doma je gotovo tudi bolj zdrava, saj ste jo pripravili sami ali pa jo je skuhal vaš partner in točno veste, katere sestavine so bile uporabljene. Taki hrani veliko bolj zaupate kot pa gostilniški. Električna posoda za hrano Innovagoods nudi vse kar potrebujete, saj vsebuje dve odstranljivi plastični posodi s pokrovom, ki sta primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Manjša posodica je uporabna za npr. solate ali priloge, večja pa za glavno jed. Uporaba električne posode za hrano Innovagoods je zelo enostavna, saj odstranljiv kabel preprosto vtaknete v električno omrežje in obrok pogrejete. Na vrhu ima ročaj, ki omogoča udoben prenos, poleg tega pa še predal za jedilni pribor, kjer je priložena žlica. Pri načrtovanju električne posode Innovagoods so zares pomislili na vse.

V kolikor je vaše delo nepisarniške narave in ste v službenem času veliko na poti (npr. šofersko ali terensko delo), potem je za vas bolj primerna Električna posoda za kosila za avtomobile Pro Bentau InnovaGoodsNjeno delovanje je zelo preprosto, posodo je potrebno samo povezati z vtičnico avtomobila in v nekaj minutah lahko uživate v domači topli hrani. Idealno za delo, potovanja, izlete itn. Uporablja se lahko tudi kot običajna posoda za kosilo za hladno ali svežo hrano, ki je ni treba segrevati. Vključuje tudi žlico in vilico iz nerjavečega jekla.

Električna posoda za kosila za avtomobile Pro Bentau InnovaGoods

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.