Otroški jok ob tuširanju

Tudi vi izgubljate živce in ste v stresu, ko je potrebno okopati vašega dojenčka, malčka? Niste edini, ki iščete rešitev, kako se izkopati iz te težave. Najhuje je, ko otrok ve, kaj ga čaka in se že ob pripravi na kopanje upira in išče izgovore, da bi se mu izognil. Samo čofotanje po vodi niti ni tak problem, saj večina otrok pri tem uživa, se igra z lončki, račkami in ostalimi vodnimi igračkami. Zatakne se, ko je potrebno namiliti glavo, lase in vse skupaj sprati. Voda dere v oči, ušesa in usta. Otrok se davi, joka, tuli, cepeta in se skuša na vse pretege izmakniti. Mi smo se kar nekaj časa spopadali z jokom in z vsemi težavami, ki so spremljale umivanje las. Vse je trajalo, dokler nismo odkrili Zaščite za oči in ušesa pri umivanju otroških las.

 

zaščita za oči in ušesa pri umivanju las

Tale ljubka in praktična kapica nas je rešila in otroci so jo naravnost oboževali, saj jim je bilo z njo na glavi kopanje in tuširanje zabavno kot še nikoli. Z možem sva si oddahnila, otrok pa tudi. Nič več borb in tuljenja pred, med in po kopanju. 

Poleg tega je lahko uporabna tudi kot nadomestni slinček, zaščita proti soncu ali pa namesto frizbija. Res je večporabna tale zaščita za oči in ušesa. Preverjeno!

 

zaščita za oči in ušesa pri umivanju las

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.